DANEL – Luksuz koji zaslužuješ

Svaka od nas je jedinstvena. Svaka od nas je čarobna. Svaka od nas zaslužuje eleganciju i luksuz koju nude DANEL fashion studio kolekcije.

Sigurni smo da si i Ti svoje mladalačke snove bilježila u dnevnike krijući ih tako od drugih, a ipak, vjerujući u njihovo ostvarenje. Tempom, jedinstvene prilike poznate kao – Život, nesvjesno odlutamo od tih snova i ideja koračajući putanjom koja, u određenim situacijama, i nije naš izbor numero uno.

U tom trenutku iskoračimo. U svijet snova. U svijet strasti. U svijet vjere.

Takav iskorak stvorio je luksuz kojim diše DANEL fashion studio. Hrabrost jedne žene pomjerila je granice u svijetu mode na brdovitom Balkanu. Kreirala je novi standard luksuza, dižući time pozorišnu zavjesu pred očima Tebe, koje ne poznaješ granice mode.

Kretivnost i inteligencija individua koje imaju jednak cilj stvorila je priču zbog koje ćeš se osjećati jedinstvenom. Jer DANEL je upravo to. Priča. Magična i jedinstvena. Mi nismo kreatori jednostavnih proizvoda, mi smo kreatori priče, koja pomjera granice, čineći upravo Tebe – sretnom, zadovoljnom i jedinstvenom. 

Svi materijali, koji prolaze kroz ruke naših dizajnera/ki i kreativaca/ki, biraju se sa posebnom pažnjom i vizijom. Stvaraju ideje koje, u konačnici, postaju dio tvoje osobnosti. Dizajn koji se ručno oslikava na 100% pure silk kreirati će jedinstvenu elegantnu notu svakoj modnoj kombinaciji koju poželiš nositi. Prateći jednaku kvalitetu, dizajnirali smo i kolekciju unikatnih luksuznih torbica, koje će biti tvoj savršen odabir za svaku priliku. A kada poželiš usrećiti Njega, u jedinstvenoj kolekciji mašna, odaberi dizajn koji će naglasiti Njegov prefinjeni izgled.

Za Tebe, koja si sofisticirana, samosvjesna i izgrađena uspješna žena, DANEL je nepogrešivi odabir modnog izražaja kojim ćeš živjeti svoj stil.

U vremenu konzumerizma i fast fashion mode, naši koraci idu u drugom smjeru. Smjeru luksuza, profinjenosti, elegancije i kvaliteta. Mi vjerujemo u jedinstvenost koja se krije u Tebi i za Tebe kreiramo UNIQUELY YOU priču!

Ti si naša motivacija.

Za Tebe, stvorili smo nove načine komunikacije koje možeš koristiti na ovoj web stranici. Ukoliko nemaš ideju kako kombinirati DANEL torbicu ili koja DANEL marama bi ti najbolje pristajala, kontaktiraj nas!

Informiši se. Inspiriši se. 

Budi UNIQUELY YOU. Budi kokreator/ka DANEL priče. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.