Pravila o zaštiti privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Danel Pravila o zaštiti privatnosti je poštivanje Vaše privatnosti u vezi s bilo kojim informacijama koje možemo prikupiti o Vas putem naše web stranice, https://danel.ba i drugih web stranica koje posjedujemo i kojima upravljamo.

Osobne podatke tražimo samo kad su nam zaista potrebni da bi Vam pružili uslugu. Prikupljamo ih poštenim i zakonitim sredstvima, uz Vaše znanje i pristanak. Također Vas obavještavamo zašto ih prikupljamo i kako će se koristiti.

Prikupljene podatke zadržavamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo Vam pružili traženu uslugu. Podatke koje pohranjujemo, zaštitit ćemo u okviru komercijalno prihvatljivih sredstava kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, uporabu ili izmjenu.

Ne dijelimo nikakve osobne podatke javno ili s trećim stranama, osim ako to nalaže zakon.

Naša web stranica može voditi do vanjskih web stranica kojima mi ne upravljamo. Imajte na umu da mi nemamo kontrolu nad sadržajem i praksom ovih stranica i ne možemo prihvatiti odgovornost ili odgovornosti za njihove politike o zaštiti privatnosti.

Možete odbiti naš zahtjev za Vaše osobne podatke, uz razumijevanje da Vam možda nećemo moći pružiti neke od Vaših željenih usluga.

Vaše daljnje korištenje naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem naših praksi u vezi s privatnošću i osobnim podacima. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako radimo s korisničkim podacima i osobnim podacima, slobodno nas kontaktirajte.

Ova Pravila o zaštiti privatnosti je na snazi ​​od 27. novembra 2020.