APSTRAKCIJA NA SVILI

75.00KM

Svilena marama unikatnog, apstraktnog, ručno oslikanog dizajna upotpunjuje svaki outfit koji odabereš!
Kategorije: ,

Opis

Svila je neizostavan dio svake naše kolekcije, što je potpuno razumljivo budući da su ručno oslikane svilene marame bile ujedno i naš prvi proizvod.

Sa svakom kolekcijom, dizajnerka i vlasnica Danel fashion studia – Ljubica, nastoji unaprijediti naše proizvode, ali i stvoriti novi i jedinstveni dizajn koji će dati završni bezvremenski pečat kolekciji. Ovoga puta, odabrala je apstraktne motive koje sama ručno oslikava na svili.

Bez obzira da li odaberete crne motive na bijeloj svili ili šarene apstraktne linije akrilnih boja na crnoj svili, imati ćete savršen proizvod kojim ćete upotpuniti svaki vaš outfit! Također, naše svilene marame često su odabir dama za unikatne poklone sa potpisom bosanskohercegovačkih brendova. I ono najbolje, ne morate brinuti o pakiranjima proizvoda, jer naš tim sve to priprema za vas!

Proizvode izrađujemo isključivo po vašim narudžbama, budući da ne želimo skladištiti robu i njegovati trend “fast fashion” brendova. Rok izrade proizvoda je 7 dana. Za sva dodatna pitanja o našem brendu i proizvodima pišite nam na našim društvenim mrežama!

Dodatne informacije

Size

50×50