Unikatna ženska obuća i dodaci! Made in BiH

Kape

KAPA BROKAT

42.00KM

Korisne informacije

OD KOJIH SE MATERIJALA RADE DANEL ŽENSKE KAPE?

Veliki izbor kapa za  sve ukuse I generacije. Izrađene od visokokvalitetnih materijala

  • kašmira
  • brokata
  • vune

Posebno dizajnirani modeli sa detaljima koji nikoga ne mogu ostavitri ravnodušnim.

KAKO IH MOŽEMO KOMBINOVATI UZ SVAKODNEVNU ODJEĆU

Budući da se kapa može nositi zimi, ljeti u rano proljeće i kasnu jesen tako nam i ostavljaju   mogućnost  raznovrsnih kombinacija. Kapa od brokata uz hlače i kratku mont jaknu, kaput uz beretku odgovarajuće boje ili krznena jakna zA posebne prilike uz Danel beretku.

KAKO IH MOŽEMO KOMBINOVTI SA DANEL ODJEĆOM U SVEČANIM PRILIKAMA?

Idealna prilika da Danel beretku sa mrežicom kombinujete sa nekom haljinom ili elegantnim hlačama za neku posebnu noć ili svečanost. Zamislite samo kakav utisak ostavljate sa zagonetnim pogledom ispod tog detalja. Brokat isto tako ostavlja utisak svilenkastog romantičnog detalja kojem mnoge žene ne mogu odoljeti. Ako kapu od brokata kombinujete uz neko jednobojno pdijelo sa brošem na reveru u sličnim bojama kao kapa to će biti pun pogodaka za outfit dana.

RADE LI S PO MJERI ILI PO STANDARDNIM DIMENZIJAMA?

Izrada beretke ili kape radi se po mjerama. Imamo opciju mjerenje obima glave što nam uvliko omogućava i olakšava lakču izradu po odgovarajućim mjerama. Svako da imamo u ponudi i stanardne veličine kao uvijek dostupne.

PO ČEMU SE DANEL ŽENSKE KAPE RAZLIKUJU OD OSTALIH BRENDOVA KOJE PRAVE OVAJ MODNI DODATAK?

Danel ženske kape se razlikuju od ostalih kapa po kalupu koji je nestandardan i drugačiji. Naše beretke i kape su postavljene, imaju ušitke koji daju dodatnu kvalitetu prilikom izrade i naravno detalje koji Danel kape zbog toga i izdvajaju i čine drugačijima

AKCIJA