Unikatna ženska odjeća i dodaci! Made in BiH

Haljine

HALJINA MELANIA

Original price was: 180.00KM.Current price is: 126.00KM.

1 na zalihi

HALJINA ELENI

Original price was: 180.00KM.Current price is: 126.00KM.

1 na zalihi

HALJINA TALIA

180.00KM

Nema na zalihi

MALA CRNA HALJINA – INOCENTE 030

80.00KM

INFINITE WATER

Original price was: 350.00KM.Current price is: 180.00KM.

Nema na zalihi

INFINITE AIR

350.00KM

Nema na zalihi

INFINITE FIRE

Nema na zalihi

Korisne informacije

Unikatne haljine za svakodnevno nošenje, svečane prilike i poslovne sastanke.

Haljine se dizajniraju sa manjim ili većim izrezom na leđima, rade se od najfinijih materijala.

Izrez na leđima dodaje dozu senzualnosti, čineći je snom svake žene koja želi zračiti elegancijom i sofisticiranim šarmom. Ove haljine su namijenjene posebnim prilikama, stvarajući trenutke koji se pamte.

Kako kombinovati DANEL svilene haljine uz odjeću

Apsolutni hit ove sezone su modne tople haljine koje imaju apsolutno nepogrešivi detalj na sebi bilo da se radi o izrezu, otvorenim leđima ili su pak u obliku haljine/rolke.

Veoma je važno što nositi uz haljinu i uz šta je kombinirati. Danel f.s je upravo zbog toga¸ kreirao haljinu od pletiva u kojoj ćete izgledati elegantno i prikladno bilo da se odlučite za dnevnu varijantnu ili večernju.

Haljine koje možete kombinovati uz vaš omiljeni džemper od kašmira, omiljeni šal u jednoj boji, šarenom dezenu ili vašem omiljenom kaputu. Outfit možete upotpuniti sa cipelama na visoku petu, coombat boots ili visokim čizmama. Bilo koju varijantu da izaberete nećete pogriješiti.

Koji materijali se koriste za izradu haljina?

Svila i svila u kombinaciji sa drugim materijalima poput viskoze, pamuka, lana  glavni su izbor za dizajniranje haljina ali u ljetnom periodu. Isključivo zbog toga što je bitno da se ljeti osjećate ugodno, lepršavo i ženstveno. U jesen/yima period može  se koristiti niz materijala za izradu divnih haljina poput pletiva , brokata, elastina ili pamuka za kratke ili duge haljine u zavisnosti od vašeg ukusa.

Šta našu kreatoricu inspiriše da dizajnira ženske haljine?

Inspiriraju je žene kreativne, mudre, samosvjesne, duhovite, ambiciozne. Žene zaokupljene svojim životom, svakodnevnim obavezama, majke, djevojke sve što jednu ženu čini ženom. Inspiriraju je i muškarci koji vole svoju ljepšu polovinu vidjeti u nekoj ženstvenoj, lepršavoj, uskoj, svilenoj haljini. Posebno moju kreativnost budi priroda I najljepši Danel odjevni komadi nastaju svaki put kada imam dodir sa prirodom I nakon što boravim u prirodi.

U kojim sve prilikama se mogu nositi Danel haljine 

To su haljine koje možete kombinovati uz štikle, čizme, patike bilo da se spremate za neku žurku, jedan običan dan ili večeru. Haljine koje možete obući za različite povode. Bitno je imati jednu takvu  haljinu u svom ormaru uz koju će se osječati ugodno , a ujedno I posebno.

AKCIJA