Unikatna ženska odjeća i dodaci! Made in BiH

Privacy Policy

Vaša privatnost nam je važna. Politika privatnosti tvrtke Danel poštuje vašu privatnost u vezi sa svim informacijama koje možemo prikupiti o vama putem naše web stranice, http://danel.ba, i drugih web stranica koje posjedujemo i kojima upravljamo.

Osobne podatke tražimo samo kada su nam potrebni da bismo vam pružili uslugu. Osobne podatke prikupljamo poštenim i zakonitim sredstvima, uz vaše znanje i privolu. Također vas obavještavamo zašto ih prikupljamo i kako će se koristiti.

Prikupljene podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da Vam pružimo traženu uslugu. Podatke koje pohranjujemo zaštitit ćemo u mjeri u kojoj je to komercijalno prihvatljiv način kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, korištenje ili promjenu.

Ne dijelimo nikakve osobne podatke javno ili s trećim stranama osim ako to zahtijeva zakon.

Naša web stranica može voditi do vanjskih web stranica kojima ne upravljamo. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem i praksama ove stranice i ne možemo prihvatiti odgovornost za njihova pravila privatnosti.

Možete odbiti naš zahtjev za vašim osobnim podacima, uz razumijevanje da možda nećemo moći pružiti neke od vaših preferiranih usluga.

Vaše daljnje korištenje naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem naše prakse privatnosti i osobnih podataka. Ako imate pitanja o tome kako radimo s korisničkim podacima i osobnim podacima, slobodno nam se obratite.

Ova Pravila o privatnosti stupaju na snagu 27. studenog 2020