Unikatna ženska odjeća i dodaci! Made in BiH

Ženske košulje

BIJELA KOŠULJA

75.00KM

Nema na zalihi

SVIJETLO PLAVA KOŠULJA

75.00KM

Nema na zalihi

ZELENA KOŠULJA

75.00KM

Nema na zalihi

TAMNO PLAVA KOŠULJA

75.00KM

Nema na zalihi

ADAGIO DUGA KOŠULJA

80.00KM

CRNA KOŠULJA CLASSIC

75.00KM

DANEL BIJELA SVILENA BLUZA

Original price was: 180.00KM.Current price is: 90.00KM.

DANEL VISKOZNA BLUZA

120.00KM

DANEL SVILENA KOŠULJA

160.00KM

Nema na zalihi

MONO PURPLE KOŠULJA

180.00KM

Nema na zalihi

MONO BABY PINK KOŠULJA

180.00KM

Nema na zalihi

MONO BLACK KOŠULJA

180.00KM

Nema na zalihi

Nema više proizvoda u ovoj kategoriji

Korisne informacije

Ženske košulje za sve prilike. Jednostavni krojevi,kvalitetni materijali kao oblikuju i cijenu koja je prihvatljiva za svaki džep.

Ženske košulje odišu udobnošću, izrađene su od udobnog pamuka, a krasi ih klasični ovratnik, dugi rukav i jednostavno kopčanje.

Fokusirani na kvalitet trudimo se biti prepoznatljivi i dosljedni načinu izrade, udobnosti i akcenat nam je uvijek na eleganciji žena koju prilagodimo svakodnevnici života. Bilo da se radi o privatnoj, poduzetničkoj ili poslovnoj verziji naše košulje osluškuju vaše potrebe i tu su za vas.

Razlika između Danel ženskih košulja i onih koje se mogu naći u svakodnevnoj prodaji?

Ono što čini razliku između Danel košulja i onih koje možete naći u svakodevnoj prodaji je to što svaka ženska košulja prati i izradu muške. Kombinujemo materijale pamuk, lan sa decentnim detaljima bilo da se radi o prugicama, dugmićima ili kroju.

Kako kombinovati ženske košulje sa ostalim komadima odjeće?

Jednostavnost kroja ženske košulje daje prednost nad sim ostalim kombinacijama ako ste za bussines varijantu. Pamučna košulja osim udobnostii ugode koju daje prilikom nošenja ostavlja utisak poslovne elegancije. Upravo zbog toga Danel fashion studio napravio je za vas ponudu poslovnih košulja u privlačnim bojama i krojevima.

Ako se spremate na neku vama značajnu svečanost Danel košulje su idealni izbor za tu priliku. Crna košulja sa lepršavim širokim hlačama odlična su kombinacija ukoliko želite ostaviti ženstven, elegantan upečatljiv i stilski oblikovan utisak . Nema greške i sa bijelom košuljom uz suknju, hlače i maramu sa motivima koji daju poseban pečat.

Ukoliko ste više casual tip i tu nam Danel kolekcija daje lijepu ponudu košulja za svaki dan i sve kombinacije. Nosive su u jeans, suknje, hlače pa čak i bermude. Duga pamučna košulja u bijeloj i plavoj boji odličan je izbor ako birate udobnost, kvalite i nesputanost.