Unikatna ženska obuća i dodaci! Made in BiH

12 asocijacija sa Ljubicom

Nakon uspješnog projekta i MONO kolekcije koja je definitivno vaša omiljena do sada, dali smo si kratak predah i vrijeme proveli u ne tako radnim aktivnostima! Kako bi se povezali još više i stvarali nove, jedinstvene i vanvremenske #danel priče, naš posljednji teambuilding bazirali smo na igri asocijacija. A kako je Ljubica odgovorila na asocijacije svog tima dijelimo sa vama u nastavku!

image0 2

SAVREMENO DRUŠTVO I ŽENE

Bitno je da današnje žene znaju i svjesne su da mogu biti sve što požele. Vjerujem da smo na dobrom putu. Ne još potpuno ravnopravne, ali barem smo daleko od toga da šutimo i stavljamo sebi granice i okvire koji se od nas očekuju.

NEOVISNOST

Neovisnost, bila ona finansijska, poslovna, kreativna, umna, za mene je mnogo važna. Teško se stiče. Red, rad, disciplina, kao i mnogobrojna odricanja, dio su tog puta, ali isplativa je. Taj oblik slobode ništa i niko ne može nadomjestiti. Za mene, neovisnost je posebna vrsta umjetnosti.

POZNATO vs. NEPOZNATO

Poznatom se prepuštem bez straha i potpuno. To je polje u kojem zaboravljam sve logično, razumno i predajem se. No, nemam strah i od nepoznatog. Ponekad se tu kriju sjajna iskustva, većinom lekcije koje na dugoročnom putu donose mnoge lijepe stvari. 

SANJARENJE

Mogu reći da u svojim četrdesetim živim svoje snove. Ponekad su ti snovi teški i izazovni, ali ne odustajem od njih.

MALE RADOSTI

Putovanja, fotografije, zagrljaji, pogled i omiljeni parfem.

USPJEH

Smatram da jedan uspjeh vodi ka drugom, drugi ka trećem…I tako sve do “neuspjeha”. Taj krug koji se neprestano kotrlja, krug kroz koji rastemo, osvještavamo i učimo je jedina konstanta. I tako treba biti.

NEUSPJEH

Neuspjeh, kao i uspjeh, ima subjektivno tumačenje. Neuspjeh, u onom obliku u kojem ga ja doživljavam, daje mi još veću motivaciju i snagu da koračam naprijed, ka uspjehu.

PRIJATELJSTVO

Sa ljudima oko sebe trudim se biti iskrena, dobronamjerna i biti tu kada je potrebno ili kada osjetim da prijatelj/ica to želi. Nemam širok krug prijatelja, no oni koji su tu vrijede svakog osmijeha, suze, razgovora. Trudim se biti tu za njih. Nisam idealna, ali sam posvećena.

image4 1

ČETRDESETE

Balans i samopouzdanje – kao prvi opis četrdesetih. Malo manje strpljenja za sve što mi je nebitno i što me se ne tiče. Definitivno, više vremena za mene i aktivnosti koje me ispunjuju.

EGO

Uvijek kada neko spomene Ego, sjetim se knjige predivne Ingrid Divković. Pročitala sam je dva puta, i mogu reći – Ego, kontroliram ga putem razuma. Omakne mi se ponekad, ali sve u granicama.

BUDUĆNOST

Sve što sam do sada željela sam i ostvarila. Budućnost vidim kroz osjećaj mira i ispunjenosti u duši.

MODA

Mnogo toga bih mogla reći na ovu temu, no pokušati ću biti kratka. Smatram da nas vrijeme u kojem živimo – vrijeme fast fashion industrije, brzih trendova, promjena, nekvalitetnih materijala i hiperprodukcije, vuče u jedan ponor iz kojeg ćemo teško izaći. No, vjerujem u male priče i ideje ljudi, koji svojim radom, nastoje suprotstaviti se globalnim gigantima. Brend koji gradim zasniva se upravo na tome, na održivoj modi i timeless modnim komadima. Moj tim radi na tome. Prirodni materijali, ženstveni i elegantni krojevi nosivi dugi niz godina – to je Danel Fashion Studio i to sam ja.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

AKCIJA