Unikatna ženska odjeća i dodaci! Made in BiH

DANEL – prvi puta na OREA Art Marketu

DANEL Studio će 8. juna po prvi put učestvovati na OREA Art Marketu, ekskluzivnom događaju koji slavi umjetnost i dizajn. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje dizajna da se upoznaju sa našim brendom i pričom koja stoji iza svake, u posljednje četiri godine, stvorene kreacije.

Na Art Marketu, predstaviti ćemo svoju najnoviju ADAGIO kolekciju, koja je već privukla pažnju svojim elegantnim dizajnom i vrhunskom izradom. Pored ADAGIO kolekcije, posjetioci će imati priliku da vide i nekoliko odabranih komada iz prošlogodišnjih kolekcija, što će pružiti uvid u evoluciju i raznovrsnost bezvremenskog DANEL dizajna.

Međutim, ono zbog čega smo u DANEL timu najviše uzbuđeni, jesu ekskluzivni komadi koji će biti prvi put predstavljeni javnosti na Art Marketu. Ovi komadi nisu još prikazani ni na društvenim mrežama, što znači da će posjetioci Art Marketa imati priliku da budu prvi koji će vidjeti i potencijalno nabaviti ove jedinstvene kreacije.

U DANEL kutku očekuju vas:

ADAGIO kolekcija – inspirisana savremenom elegancijom, kombinuje minimalistički dizajn s luksuznim detaljima, savršeno se uklapajući u različite stilove i prilike.

Prošlogodišnje kolekcije – selektivno odabrani komadi koji su već osvojili srca mnogih, a ponovo su dostupni u limitiranim količinama.

Ekskluzivna limitirana kolekcija – potpuno novi dizajn koji će biti premijerno predstavljen na Art Marketu, pružajući posjetiocima priliku da budu prvi vlasnici ovih jedinstvenih umjetničkih djela.

Vidimo se u Sarajevu!

Pozivamo vas da nam se pridružite 8. juna na OREA Art Marketu i doživite DANEL brend u punom sjaju. Radujemo se vašem dolasku i nadamo se da će vas naše kreacije inspirisati, a energija pokrenuti ka slobodnom iskoraku u tople ljetne dane!

Čekamo vas na Art Marketu!

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.