Unikatna ženska odjeća i dodaci! Made in BiH

Po čemu je kolekcija ADAGIO drugačija od dosadašnjih?

Po čemu je kolekcija ADAGIO drugačija od dosadašnjih, pitanje je je koje su mi prije nekoliko dana postavili na podcastu, u jednoj uspješnoj medijskoj kući. Drugačija je po mnogo čemu.

Sam naziv prije svega odašilje poruku trenutnog stanja u kojem i sama jesam. Lagano, nježno, blago, suptilno i senzibilno. To je ADAGIO kolekcija. Kreativna djevojka iz našeg tima, Nađa, u datom je trenutku i na pravom mjestu izgovorila rečenicu My time to slow down – što je postalo i mantra ADAGIO kolekcije

FOTO 2 2 Large

Planirajući ovu kolekciju, konstantno sam razmišljala i o kreiranju muške kolekcije. Prvo je to sve bilo u vidu nečega nadolazećeg u budućnosti, a onda je pala i presudna odluka. Budućnost je postala sadašnjost, a snovi i želje pretvorile su se u uspješnu realizaciju ideje. Tako sada, brend DANEL u svom asortimanu ponude nudi i muške klasične košulje, izrađene od najfinijih prirodnih materijala.

Lanene košulje imaju na sebi decentne detalje koje i dalje prate liniju i osnovu DANEL dizajna – manje je više. Lan u crvenoj nijansi, kao i onaj u plavoj nijansi sa prugama, skupa sa ženskom kolekcijom čine jednu cjelinu.

Crna klasična košulja tu je da muškarcima pruži elegantan i sofisticirani look, a bijela od organskog pamuka dio je svakodnevog života jednog muškarca i neizostavan odjevni komad u njihovim ormarima. Za one malo hrabrije, tu su lanene košulje u smeđoj nijansi i nijansi breskve, koje svaku kombinaciju čine pravom kombinacijom ljeta – jer su drugačije i nesvakidašnje.

Kroz ove 4 godine rada, shvatila sam da nam klijenti vjeruju. Upravo zbog toga, nastala je ova kolekcija kao poklon našim vjernim kupcima, a smatram da je povjerenje ono na čemu se svakodnevno radi. Trudim se svakodnevno učiti i stvarati nešto novo. Muška kolekcija je tu i za naše drage dame, koje žele da pored toga što one uživaju nosteći kreacije sa potpisom DANEL, i njihovi partneri na isti način osjete tu udobnost i kvalitetu.

Muška kolekcija je za sve modno osvještene muškarce, koji kupovinom DANEL košulje, investiraju pametno i na duži vremenski period. ADAGIO kolekcija je uvertira i violinski ključ koji nam je dao vjetar u leđa za nastaak ovog putovanja sa ženskim i muškim odjevnim komadima.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.