Unikatna ženska odjeća i dodaci! Made in BiH

Ljepota zvana marama

Idealan modni dodatak, kojim ćete svaku odjevnu kombinaciju učiniti atraktivnijom? Da, i mi se slažemo – na prvom mjestu, to je definitivno marama. Bilo da ste ljubitelica elegantnih odjevnih kombinacija ili street style odjevanja, odabir marame kao modnog dodatka kojim ćete osvježiti svoj look, definitivno je pun pogodak. Osim što ćete biti prepoznatljive, vaše kombinacije će postati još skladnije, upečatljivije i specifičnije.

U svoje četiri godine egzistiranja na modnoj sceni, naš brend kreirao je mnogobrojne verzije marama, pa tako mnoge dame pečat svog stila stvaraju upravo uz potpis DANEL brenda. Marame različitih dimenzija, dezena i motiva dio su našeg širokog asortimana ponude. 

ADAGIO kolekcija bila je naš iskorak u svakom smislu, pa tako sada sa našim potpisom možete uživati u nošenu satenskih marama, neobičnih i zanimljivih dezena.

Nakon ovih opisa i fotografija, sigurne smo da će uz vaše kombinacije ovog ljeta, jesenu i zime, modni dodatak biti upravo ove marame..

MARAMA U KOMBINACIJI SA BIJELOM KOŠULJOM

Bilo da je svežete oko vrata, prebacite preko ramena ili pak svežete oko struka ova će kombinacija klasiku pretvoriti u svjež i nov look. 

MARAMA SVEZANA OKO VRATA 

Ovaj način nošenja marame definitivno je svima poznat, a potpuni fokus stavlja na nježne crte vrata i dekoltea. Šik i moderan modni izražaj.

MARAMA PREBAČENA PREKO CRNOG SAKOA

Topla preporuka za ovu kombinaciju jer na crnoj podlozi jedna marama od satena ili svile, uz zanimljiv spektar boja, pun je pogodak i tu nema greške.

MARAMA SVEZANA ZA JEDAN DIO TORBICE 

Volimo ovaj način nošenja i upravo smo i kreirali takve marame koje će naše dame nositi na ovaj, i sličan način. 

FOTO 3 Large

MARAMA SVEZANA NA GLAVI

Da li je i vama upravo slika vožnje u kabrioletu uz neku lijepu muziku, sa stylish naočarama i maramom svezanom na glavi? Definitivno pun pogodaki i ljepota modno osvještenog izgleda!

MARAMA SVEZANA OKO RUKE 

Košulja, majica, rolka , haljina sve su to moguće kombinacije uzkoje će jedan mali detalj zablistati i vašu kombinaciju osvjeđiti uz samo ovaj jedan interesantan dodatak zvani marama.

FOTO 4 Large

KOŠULJA I MARAMA

Poslovni sastanak ili izlazak više ne zamišljamo bez jedne marame, koja vašem sagovorniku ostavlja dojam elegancije, stila, profesionalnosti i unikatnosti. Marama prebačena preko jednog ramena, a drugi kraj zakačen oko struka ostavlja dojam povezanosti marame i košulje pa se stiče dojam da je i dio same košulje.

FOTO 5 Large

 

MARAMA ZA PLAŽU  

Za vas, koje i na obali razmišljate o svakom detalju, kreirali smo maramu u dimenzijama 150×150, kako bi vaše ljetne dane  uljepšali i učinili posebnim. Maramu koja se veže  oko struka  u ovim dimenzijama možete nositi kao suknju, haljinu ili ogrtač uz neku omiljenu kombinaciju.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.