#GUILTYPLEASURE kolekcija je rasprodata!

Kada smo započeli avanturu koju smo neskromno nazvali #GUILTYPLEASURE, bit ćemo iskreni, očekivali smo mnogo. Iako, sigurni smo to i Ti znaš, velika očekivanja nerijetko mogu da nam uspore let i skrate naša svilena krila. No, kao već poznati pozitivan  tim kreativaca, dopustili smo da ta nevjerovatna energetska struja i pozitivne vibracije budu vodilja ove priče. A kao rezultat, pa.. Ti si bila tu, da nam afirmišeš svaki korak koji smo napravili u tim mjesecima. Hvala Ti.

DANEL fashion studio egzistira osamnaest mjeseci na ovom tržišnom platnu bh mode, isprepletenom širokim spektrom boja, krojeva i tkanina. Osamnaest mjeseci truda, ljubavi, strasti, odricanja i borbe rezultiralo je Tvojim povjerenjem. Svaka priča stvorena do sada pomijerala je granice – Tvoje i naše. Ali #GUILTYPLEASURE doveo je do potpuno nove putanje kojom naš brend korača, s ciljem da Ti budeš slobodna u svojoj modnoj ekspresiji, zadovoljavajući sebe bez osjećaja krivnje. Jer, ne zaslužuješ cenzurisati svoje unutarnje JA.

Molim Te, dok čitaš ovo, razmisli o tome. Koliko puta si se osjećala krivom zbog malih zadovoljstava koje se ne usuđuješ podijeliti s drugima? Koliko često si stavljala crvenu traku cenzure preko svojih misli i potreba da bi izbjegla poglede koji si daju za pravo da osuđuju Tebe i Tvoje izbore? Ne radi si to. Molim Te. Jer – Ti si mnogo više od toga.

I zato Te izazivam. Svaki dan osvijesti jedno zadovoljstvo zbog kojeg se osjećaš krivom i dopusti sebi da te upravo to zadovoljstvo vodi korak naprijed. Govori glasno i slobodno o njemu, bez cenzure. Neka te #GUILTYPLEASURE prati tokom tog putovanja. Kao mali podsjetnik na sve ono što jesi i čime trebaš da se ponosiš.

Do punjenja naših polica #GUILTYPLEASURE kolekcijom koja Ti dopušta da budeš slobodna i zadovoljna, ogrni se oslikanom svilom koju još uvijek imamo u ponudi (iako u ograničenim količinama) i dopusti da zadovoljstvo nadmaši svaki osjećaj krivnje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.