Unikatna ženska obuća i dodaci! Made in BiH

#guiltypleasure – realnost ili iluzija

Moda. Riječ koja je postala dio svakodnevne upotrebe, no na definisanje iste dobijamo vrlo često potpuno drugačije odgovore. Danas, o modi, želim razgovarati s Tobom. Da, upravo Tobom, koja uz svoje omiljeno piće čitaš ove napisane redove. Zanima me, kako kroz Tvoj pogled izgleda moda?

Dodir, ekspresija, osjećaj, ekstravagancija, magija..pronalaziš li odgovor u tim riječima? Ili ti je prva asocijacija nešto poput „isprogramiranog“ postupka oblačenja prije izlaska iz stana? Možda definicija mode kao definicija boja i krojeva, neprekidni sukob dvije ili više dimenzija modnog izražaja na Tebi?

Bez obzira da li sam pogodila Tvoj odgovor, ili moda za Tebe predstavlja nešto potpuno drugo, složiti ćeš se sa mnom – trendovi se mijenjaju brže no ikad i ne dopuštaju stvaranje jasne i univerzalne definicije mode. No, ne razmišljaj previše o tome. Svojim stilom prkosi „nametnutim“ trendovima i koračaj slobodno, svjesno i hrabro. Jer, ko su ti brendovi koji Tebe uvjeravaju da su „ove hlače ono što ne smijete propustiti ove sezone“? Jedino što ne smiješ propustiti je da se osjećaš savršeno, upravo takva kakva jesi!

U beskonačnom okeanu tkanina, nijansi, dezena, dopusti sebi da biraš ono što zaslužuješ. Da probudiš raskoš i chic osjećaj u sebi, dok svila klizi niz Tvoju kožu i tvoje pokrete pretvara u ples. I ne zaboravi, manje je više. No, znam da to znaš i da si upravo  zbog toga tu, među ovim redovima. I znam da razmišljaš o bijeloj boji, jer to je ono što najviše nosiš ovog ljeta. Razumijem te, i ja često odlutam mislima u vrele ljetne noći u kojima moj taman ten svjetluca pod mjesecom, a grlo kvasi omiljeni gin tonic. I nosim bijelu boju, ali znaš..ne nosim haljinu. Niz moje tijelo klizi bijelo, svileno odijelo. Miluje moju kožu i budi svjesnost o meni i onome što zaslužujem. Pronašla si se u tome, jel da?

Sada kada sam ti otkrila svoj guilty pleasure koji budi svaku ćeliju moga tijela, spremna sam da čujem Tebe. Šta je Tvoj guilty pleasure? Možda moda? Znam da u ormaru kriješ nekoliko takvih komada koje, bez obzira na krivnju, nosiš s osmijehom na licu i korakom koji ruši sve pred sobom. Znam, jer se ja osjećam tako dok nosim DANEL #GuiltyPleasure odijelo. I priznajem Ti, zadovoljstvo ovog puta nadmašuje osjećaj krivnje.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

AKCIJA