Unikatna ženska obuća i dodaci! Made in BiH

INFINITE – BESKONAČNA ENERGIJA ŽENE

Kolekcija INFINITE posvećena je Tebi, mami, sestri, prijateljici i svim jedinstvenim ženama koje pomjeraju granice. Jučer, danas i sutra.

Kada se kao žena borite sa patrijarhalnim društvom, bez obzira na svoje područje zanimanja, tražite način da napravite iskorak. Tražite način da se izborite, za sebe i sve žene koje vas inspirišu i motivišu u toj borbi. I tako pronađete inspiraciju i kreirate priču koja predstavlja beskonačnu žensku energiju, prirodu i s ponosom nosi epitet #MadeinBiH. Sve utkano u INFINITE priču je upravo – #MadeinBiH.

U mjesecima pripreme ove proljetne kolekcije i kampanje, glavna misao bila je vezana upravo za predstavljanje priče koja stoji iza  INFINITE kolekcije. Kako prikazati tu strastvenu, poletnu, senzualnu i snažnu energiju žena, onih koje nas okružuju i u kojima svakodnevno pronalazimo inspiraciju? A zatim je, kako to obično biva, odgovor došao spontano, upravo od jedne takve žene. 

Energiju žene prikazali smo energijom prirode. Beskonačnom energijom prirode. Energijom vatre, zraka, vode i zemlje.

Četiri haljine, četiri žene, četiri generacije i četiri elementa života – spojeni u proljetnu kolekciju DANEL fashion studia – INFINITE. 


Koračaj čvrsto.

Koračaj svjesno.

Odlučno. I Sigurno.

Jer si jedinstvena.

Bila strastvena.

Poletna.

Senzualna.

Ili snažna.

Savršena si – upravo takva.

Beskonačna, kao priroda koja te okružuje.

I energija žena koje pomjeraju granice.

Energija Vatre. 

Zraka.

Vode.

I zemlje.

 

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

AKCIJA