Unikatna ženska obuća i dodaci! Made in BiH

Kako su Iva i Arnela obilježile našu godinu

Vjerujemo da se pitate ko su Iva i Arnela. Vjerovatno vas zanima i zašto jedan modni brend piše o njima. Pa, u vremenu koje nas zatrpava negativnim temama, postovima i pričama, mi želimo sa vama podijeliti jednu kratku, neobičnu i nezaboravnu priču o ženama za koje granice ne postoje. 

DANEL egzistira već gotovo pune dvije godine na tržištu Bosne i Hercegovine, ali i šire. U dvije godine našeg rada, postale smo bogatije za nebrojena poznanstva sa ženama koje nas svakodnevno inspirišu u daljem stvaranju. U protekle dvije godine, upoznale smo i Ivu. Znate kako Instagram donosi neobična online prijateljstva i povezuje ljude, bez obzira na granice? Tako je nas, početkom prošle godine, povezao sa ovom stilizovanom damom, upečatljivom po svojim neodoljivim outfitima i širokom osmijehu. 

Novembar, 2021. godine. Piše nam Arnela, uspješna mlada djevojka iz Tuzle. Željela bi naručiti unikatan poklon za jednu djevojku u Dubrovniku, koju prati putem Instagrama. Željela bi naručiti proizvod iz naše nove kolekcije, za Ivu. 

Prva misao našeg tima u tom trenutku – ljudske dimenzije su stvarno dobro povezane. I svijet, očigledno, nije tako veliki. Razgovaramo sa Arnelom, koja sa nama dijeli predivnu priču o ljudskosti i dobroti među ženama koje je spojio Instagram. Znate, kao one filmske priče, kada glavni lik izgubi nešto od velikog značaja…a onda se pojavi drugi lik i pronađe rješenje. Da sumiramo, priča koja ima tzv. happy end. U ovom slučaju, priča čiji happy end zapravo znači početak predivnog poznanstva bez granica. 

Decembar, 2021. godine. Poklon stiže na adresu, a nama stiže poruka iz Dubrovnika. Mjesec darivanja, a ujedno i mjesec kada nastojimo usrećiti one koje volimo. E, mi smo usrećile dvije dame čija priča nas je inspirisala za ovaj blog. 

Cijenite ljude koji krase vaše “online nebo”. Iza tih profila, kriju se nevjerovatne duše i energije koje svojim koracima čine naš mali svijet sretnijim. Zahvalite na pomoći i dijelite lijepe priče. 

Upravo takvih nam nedostaje. 

2 komentara na “Kako su Iva i Arnela obilježile našu godinu”

 1. Uvijek i zauvijek samo dobro! To zna Arnela, to znate vi, to bi trebali znati svi! Hvala, raja, na svakoj toploj riječi, na svakom osmijehu, i nadam se da se grlimo nekad brzo ❤️

  I.

  Komentariši
  • Hvala Iva što si dio nas i ove divne priče. Poruka je divna i jasna. Neka bude što više ovakvih trenutaka, ljudi, iskrenih rijeci, osmijeha i toplih zagrljaja.
   Do susreta veliki pozdrav 💫

   Komentariši

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.