Unikatna ženska obuća i dodaci! Made in BiH

Mystical Eden – iza kulisa

Danel priča nas već više od tri godine povezuje sa nevjerovatnim ljudima, životnim pričama od kojih zastaje dah, a motivacija proporcionalno raste. Tako je bilo i sa kreiranjem kampanje za Mystical Eden kolekciju.

Naš susret sa Novim Sadom desio se prije nekoliko mjeseci. Ana, žena zmaj, sa kojom smo se povezale na prvu, kreatorka Laura Gatta brenda i vlasnica Laura Gatta Concept Store-a, bila je naša najveća podrška na ovom putu. No, detaljnije o tome ćemo pisati drugom prilikom. Sada dijelimo nekoliko detalja o procesu koji se desio iza kulisa Mystical Edena.

1 Large

Subota, 2 .decembar, 05:30.

Naš mali tim kreće ka Novom Sadu, pozitivna trema je svakako prisutna, a najviše uzbuđenje zbog nepoznatog. Nepoznate lokacije na kojoj snimamo (imale smo samo uvid u nekoliko fotografija prostora), nepoznate ekipe sa kojom radimo (modela i fotografkinju “upoznale smo” samo putem online korespondencije). Sve u svemu – stigli smo u rekordnom roku, što znači da smo stvarno žurili upoznati ih sve uživo.

The Queen Palace – od tog dana, naša prva preporuka kada razmišljate o posjeti Novom Sadu. Restoran i bar koji ostavljaju bez daha enterijerom, no ono za nas još važnije – uslugom. Dragiša nam je od samog starta bio na usluzi, potpuno su se prilagodili potrebama snimanja, a pozitivna energija, smijeh i profesionalnost su nas oduševili.

Tamara, porculanskog tena i nevjerovatne ljepote. Mlada, sposobna i profesionalna – proces snimanja učinila je brzim, efikasnim i veoma uspješnim. Naša sreća kada model pokaže iskreno oduševljenje kolekcijom i onim što treba predstaviti je neopisiva, a vjerujemo i da taj “klik na prvu” dovodi do rezultata na najvišem nivou.

Iva, žena sa vizijom, idejom i spretnošću koju rijetko srećemo danas. Od samog starta, komunikacija sa njom je tekla lagano i spontano, a postavljanje seta i pristup snimanju nam je pokazao u “realnom” svijetu, zašto nas je oduševila na prvu.

Nora, mlada i entuzijastična novosađanka, Danel priču prati gotovo od samih početaka. Na poziv da bude dio ovog projekta pristala je odmah, a mi konačno zahvaljujući njoj imamo “behind the scene” fotografije koje ponosno dijelimo sa vama.

Na kraju, ali ne manje značajan support – Damir, Ljubicin suprug koji svaku ideju našeg tima beskompromisno podržava. Danel, Ljubicin sin, koji je naša najveća zvijezda vodilja. Vedran, Majin brat, zbog kojeg je ta subota ostala urezana duboko u nas.

Hvala vam, što pratite i podržavate naš rad.

Hvala vam, što ste tu.

Kolekciju možete pogledati ovdje, a ukoliko ste u Novom Sadu, na adresi Radnička 26 u Laura Gatta Concept Storeu.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

AKCIJA