Unikatna ženska odjeća i dodaci! Made in BiH

Novogodišnji pokloni iz Danel Studia

Praznična euforija je tu, a razmišljanje o kupovini poklona već je postalo dio svakodnevnice. Ove godine, odlučile smo vam malo olakšati, bar kada je u pitanju odabir poklona za omiljene dame iz vašeg okruženja! Unikatno, personalizirano, te ručno proizvedeno u Bosni i Hercegovini – šta se to za ovakvu priliku krije u našem Studiu?

Raskoš svile

Sigurno niste iznenađene, što se na vrhu liste novogodišnjih poklona nalaze upravo Danel ručno oslikane svilene marame. Više od običnog modnog dodatka, naše marame su prozor u svijet umjetnosti koja se nosi s gracioznošću i stilom. Svaka od njih predstavlja savršenu harmoniju boja i motiva, donoseći sa sobom notu sofisticiranosti, koja se savršeno uklapa u svaki modni izražaj. Svileni dodir na koži postaje ne samo senzacija, već i izraz duboke pažnje prema osobi kojoj poklanjate ovaj luksuzni komad.

Birajući Danel marame kao poklon, darujete umjetnost koja će pratiti vašu dragu osobu u njezinim svakodnevnim avanturama, postajući ujedno dijelom njezine životne priče, te naglašavajući njenu specifičnost i stilski izražaj.

Francuski stil, gdje god bile 

Beretka, čarobni modni element koji se ističe upravo po svojoj sofisticiranosti i šarmu! Naše beretke ne predstavljaju samo modni dodatak, no izričaj koji svaki outfit čini posebnim. Francuski chic stil defintivno je nezaobilazan, ukoliko se odlučite na ovaj detalj.

Bez obzira birate li klasičnu crnu beretku ili neku drugu nijansu, nećete proći nezapaženo. U odabiru beretke kao poklona, ne samo da pridodajete novi modni dodatak kolekciji, već i potičete voljenu osobu da otkrije i naglasi vlastiti stil. Naši modeli beretki sa sobom nose i priču o sampouzdanju, estetici i nekonvencionalnom pristupu modi.

Bosanskohercegovačka umjetnost i handmade proizvodi

Ukoliko novogodišnji poklon želite obogatiti još nekim handmade proizvodom, sa potpisom bosanskohercegovačkih brendova, naša adresa za vas je definitivno Orea Bazaar platforma. Bez obzira za čime tragale, sigurne smo da ćete tamo pronaći odgovarajući poklon, te novogodišnje darivanje učini magičnim!

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.