Unikatna ženska obuća i dodaci! Made in BiH

Zablistajte u Novogodišnjoj euforiji: savjeti iz našeg Studia

U vrtlogu praznične čarolije, odlučile smo pisati o najnovijim trendovima i savjetima, te kako (pametno) osvježiti svoj ormar i zablistati na novogodišnjim proslavama. Sa vama dijelimo par ideja, kako doček Nove godine obilježiti uz dozu elegancije i sjaja, uz odgovornost prema sebi i drugima.

Gdje god pogledale – svjetlucavi materijali, šljokice i blještavi nakit su glavni adut izloga. Sigurne smo, da u svojim ormarima već imate barem jedan takav detalj, stoga predlažemo da praznična šoping lista bude pametna i odgovorna – fokusirajte se na svedenije i jednostavnije modne komade, koji će se lako kombinovati u svim prilikama i tokom cijele godine.

Održivost, kao modni imperativ

Uz glamurozni izgled, odgovornost prema sredini postaje neizostavan dio vašeg sitla. Ove godine, birajte održive materijale i podržite brendove koji promiču ekološku svijest. Bosnaskohercegovačka modna scena nudi mnogobrojne elegantne odjevne komade, koji uz malo truda i mašte, mogu podići vaš novogodišnji look na novu razinu. Budite slobodne, igrajte se sa motivima, materijalima, bojama – birajte tonove koji prizivaju prazničnu atmosferu. Black&White je oduvijek naš prvi odabir, no svakako su tu i tamnocrvena, smaragdno zelena, tamnoplava i zlatna nijansa – savršeni tonovi za stvaranje sofisticiranog i svečanog izgleda.

Harmonija slojeva u hladnijim danima

Iako se oduvijek slojevito oblačenje vezuje za hladnije dane i održavanje topline, naš tim vjeruje da slojevitost u modnom izražaju ide mnogo dalje od toga. Kreirajte harmoniju, budite slobodne i dopustite si izaći van okvira standardnog. Kombinujte svilene bluze ispod elegantnih sakoa, pletene haljine otvorenih leđa, kapute ravnog kroja obogatite svilenim maramama. Mogućnosti je mnogo, ako iskoračite iz zone komfora.

Autentičnost nas čini snažnim, a njen veliki dio čini upravo naš modni izražaj. Birajte pametno i kreativno, te vjerujte sebi.

Na kraju, ipak je najvažnije da u Novu godinu uđete sretne i zadovoljne, slobodnog pokreta i čvrstih zagrljaja.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

AKCIJA