Unikatna ženska obuća i dodaci! Made in BiH

Slavimo snagu, poduzetništvo i uspjeh na Festivalu Savremene Žene u Tuzli

Užurbanim ulicama Tuzle proširiće se uzbuđenje ovog vikenda, jer grad postaje domaćin jednog od najvažnijih događaja godine – Festivala Savremene Žene. DANEL Fashion studio ovogodišnji je ponosni sponzor Festivala, te vas ovom prilikom pozivamo da se pridružite nezaboravnom slavlju snage, poduzetništva i uspjeha koje će inspirisati sve mlade žene u Bosni i Hercegovini i regiji.

Festival Savremene Žene već šest godina uspješno povezuje i podržava priče iz Bosne i Hercegovine, regije, pa čak i šireg svijeta. Okuplja hrabre i kreativne žene, koje su pokretači pozitivnih promjena i koje preuzimaju odgovornost za svoje živote. Kako kaže organizacijski tim Festivala (većinski sačinjen od žena!) – savremena žena je ambiciozna, hrabra i umrežena, spremna da ostvari svoje snove.

Tuzla će tokom ovog vikenda postati centar regije, zračeći ženskom snagom, inspirativnim  poduzetničkim pričama i motivacijom. Desetine zanimljivih govornica iz različitih oblasti će podijeliti svoje priče i motivisati mlade žene da krenu za svojim snovima. Sigurne smo da nećete željeti propustiti ove inspirativne panele, diskusije i predavanja koja će vam pružiti uvid u izazove poslovanja iz perspektive savremene žene.

Kao tuzlanski modni brend osnovan od strane žene, DANEL je sa ponosom prepoznao važnost Festivala Savremene Žene i odlučio da postane jedan od sponzora ovogodišnjeg događaja. Vjerujemo da je podrška takvim događajima od izuzetne važnosti za Bosnu i Hercegovinu, regiju, kao i cjelokupno društvo. Želimo podići svjest o snazi žena i njihovom nepresušnom potencijalu za ostvarenje promjena.

FSZ Large FSZ2 Large

Pozivamo vas da nam se već sutra pridružite i prepustite magiji ovog jedinstvenog događaja koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Družite se sa uspješnim ženama iz regiona, prisustvujte nezaboravnom koncertu Maye Sar i prijatelja, uživajte u umjetnosti i modi koja slavi žensku snagu.

Dođite i otkrijte svoju strast, pronađite mentore i inspiraciju koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Sigurne smo da će vam Festival Savremene Žene pružiti podršku i resurse koje su vam potrebni da krenete naprijed u svijetu poduzetništva, umjetnosti, nauke ili bilo koje druge oblasti koju želite istražiti.

Ovaj vikend, Tuzla će biti domaćin transformacije, inovacije i slavljena ženske snage. Ne propustite priliku da i vi budete dio te priče.

Vidimo se na Festivalu!

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

AKCIJA