Unikatna ženska obuća i dodaci! Made in BiH

Priznanje SUPER ŽENA uručeno i Ljubici, vlasnici DANEL Fashion Studia

Uzbudljiva atmosfera i inspirativne priče krasile su Tuzlu tokom proteklog vikenda, kada je održan šesti Festival Savremene Žene. Ovaj događaj, koji je bio pun dešavanja i iznenađenja, predstavio je platformu za slavlje i priznanje žena koje su dale izuzetan doprinos društvu.

Festival Savremene Žene je bio nezaboravno iskustvo, koje je i ove godine okupilo veliki broj posetitelja. Uzbuđenje i energija u vazduhu bili su opipljivi na svim panelima i aktivnostima, a Tuzla je zasijala u punom sjaju, pružajući podršku ženskom poduzetništvu, kreativnosti i liderstvu.

Naša Ljubica, vlasnica DANEL Fashion Studia, zajedno sa drugim najuspješnijim damama iz Bosne i Hercegovine, dobila je priznanje SUPER ŽENA, koje slavi hrabrost, dostignuća i snagu ovih izvanrednih žena. Ovo zasluženo priznanje nije samo odraz njenih individualnih dostignuća, već i priznanje za njen neumorni rad i predanost u promovisanju ženskog preduzetništva. Kroz DANEL priču, koju gradimo već više od tri godine, Ljubica je postala uzor i inspiracija mnogima, pokazujući da je moguće ostvariti svoje snove i ostaviti trag u društvu.

ljubica mulaosmanovic, vlasnica danel fashion studia, super zena

Nagrada SUPER ŽENA ističe doprinos žena u različitim sferama društva, koje svojim pričama inspirišu i pokazuju da su žene sposobne da prevaziđu sve prepreke i ostvare izuzetne rezultate. One su istinski uzori mladim ženama, motivišući ih da sanjaju velike snove i hrabro idu za njima.

Festival Savremene Žene je bio više od događaja, bio je prostor za povezivanje i umrežavanje. Kroz panele, predavanja i radionice, učesnice su imale priliku da razmjene ideje, stvore nove veze i pronađu podršku u zajednici uspješnih i hrabrih žena. Ovo je važan korak ka jačanju ženske mreže i stvaranju održivog okruženja za rast i razvoj.

Sretne smo, da je DANEL bio jedan od ovogodišnjih sponzora Festivala, te da je naš tim dao svoj doprinos ovakvoj priči u Tuzli. Na ceremoniji otvarnja Festivala u Hrvatskom kulturnom centru, Amra Avdić nosila je kreaciju DANEL Fashion Studia, koja je dizajnirana za ovu svečanu priliku.

amra avdic nosi kreaciju danel fashion studio, na festivalu savremene zene u tuzli

Sigurne smo da će i u budućnosti naš brend biti dio ovakvih događaja, te da ćemo kroz modu promovisati inspirativne priče uspješnih žena u Bosni i Hercegovini.

 

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

AKCIJA